Yhteistyökumppanit

Nämä toimijat mahdollistavat festarin

Yhteistyökumppanit

Kierrätyskeskus logo

Hyria säätiö: KIKE – kierrätykeskus Hyvinkää

Yhteistyökumppani Hyria: KIKE – kierrätyskeskus Hyvinkää KIKE toimii tapahtuman hyväksi keräämällä työpaja-materiaaleja, sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla festarin lounge-henkiset oleskelutilat. Toiminta ja tavoite KIKE ei pyri tuottamaan taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennusalustojen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.  KIKE -konseptiin kuuluvat Hyvinkäällä sijaitseva kierrätyskeskus sekä Lopella ja…

Taitoliitto-logo

Taitoliitto

Taitoliitto Taitoliitto Monipuolinen käsityön palvelutarjoaja Taitoliitto ja alueelliset taitoyhdistykset muodostavat valtakunnallisen Taitojärjestön. Taitojärjestön slogan on Onni elää käsityössä. Sloganilla halutaan muistuttaa, millainen merkitys käsityöllä on monen ihmisen arjessa ja miten käsityönä valmistetut tuotteet ovat erityisiä. Taitojärjestö on aktiivinen käsityöpalveluiden tuottaja ja kehittäjä, joka edistää käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Järjestön arvot ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja…

Yhteistyökumppaniksi?

Haluatteko olla osa nuoria aktivoivaa ja tulevaisuuden toimintaympäristöihin luotaavaa tapahtumaa?

Värkkäilyfestarin tavoitteena on innostaa kokeilemaan rohkeasti eri materiaaleja ja tekniikoita, lisätä teknisten alojen trendikkyyttä ja kannustaa ylittämään sukupuoliroolien odotukset koulutusvalinnoissa.

Festarilla pohditaan, mitä on tulevaisuuden työ. Vaatiiko se uutta osaamista, osaamisen yhdistelemistä vai uutta ajattelua? Minkälainen on tulevaisuuden tekijä ja miten he ajattelevat?

Olisiko yrityksellenne hyötyä esiintymisestä tai näkyvyydestä festarilla? Haluaisitteko osallistua tapahtuman ideointiin tai toteuttamiseen?

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Päivi Venäläinen
toiminnanjohtaja
Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö

p. 040 757 8375
paivi.venalainen@artcentre.fi