Kilpailun ehdot

Värkkääjäkisan ehdot

Kilpailuaika

30.9.2020–22.5.2021

 

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö, (Y-tunnus 0451072-9)
Puh. 040 7578375

 

Näissä ehdoissa jäljempänä ”Järjestäjällä” tarkoitetaan Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiötä.

 

Kilpailun palkinnot

 1. Jatkoon pääsy hakuvaiheessa
 2. Ammattilaisten mentorointi
 3. Kilpailuun osallistuvien toivomia palkintoja. Toiveet esitetään ilmoittautumislomakkeessa. Palkinnot voivat olla esimerkiksi tarvikkeita, materiaaleja ja työhön tarvittavien laitteiden käyttöä rajoitetussa määrin. Palkinnot räätälöidään kilpailuun osallistuvien tarpeiden ja toiveiden sekä järjestäjän resurssien mukaan.
 4. Osallistuminen bootcampiin kulttuuritalo Villa Artussa Hyvinkäällä
 5. Residenssi Makerspacemanin työtiloissa Teijolla
 6. Mahdollisia tuotepalkintoja

 

Palkintojen lukumäärä ja euromääräinen arvo määräytyy kilpailun aikana. Ne riippuvat kilpailuun osallistuvien määrästä, kilpailun aikana työstettävien töiden luonteesta ja järjestäjän yhteistyökumppaneista.

 

Kilpailutöiden arviointi ja palkittavien valinta

Palkintoja saavat kilpailijat valitaan useammassa vaiheessa.

 1. Kilpailuun 1.–31.10. aikana ilmoittautuneiden joukosta valitaan jatkoon pääsevät viikolla 46. Jatkoon päässeiden määrä riippuu ilmoittautuneiden määrästä sekä kilpailuun ehdotetuista töistä. Jatkoon pääsevät ilmoitetaan viikolla 47. Jatkoon päässeet palkitaan ammattilaisten mentoroinnilla sekä ilmoittautumislomakkeessa esitettyjen toiveiden mukaisilla materiaali-, tarvike- tai laitteiden käyttö avustuksilla rajoitetussa määrin.
 2. Jatkoon päässeet työt arvioidaan bootcampissa Villa Artussa 16.1.2021. Arvioinnin suorittaa kilpailun tuomaristo. Kilpailijoiden kesken tehdään vertaisarviointia.
 3. Valmiiksi tehdyt työt osallistuvat yleisöäänestykseen 1.–29.2.2021.
  Äänestys tapahtuu verkossa.

 

Arviointien ja yleisöäänestyksen perusteella kilpailun tuomaristo valitsee residenssi-palkinnon ja mahdollisten muiden palkintojen saajat.

 

Palkinnoista ilmoittaminen ja voittajien julkistaminen

Järjestäjä ilmoittaa voittaneille osanottajille sähköpostitse. Voittajan/voittajien nimi ja voittajatyön nimi ja tiedot julkaistaan sosiaalisessa mediassa ja www.värkkäilyfestari.fi -sivustolla.

 

Voittajien julkistus ja palkintojenjakotilaisuus järjestetään Porissa 22.5.2021 Nuori Taide 2021 -tapahtuman ja Nuori Kulttuuri -festivaalin yhteydessä.

 

Tietojen luovuttaminen

Järjestäjä ei luovuta osanottajien tietoja eteenpäin. Lisätietoja kilpailun ilmoittautumisesta muodostuvasta rekisteristä voit lukea tästä linkistä avautuvasta tietosuojaselosteesta.

 

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailuun kohteena olevan palkintojen määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa osanottajille eikä palkinnot voittaneille kilpailusta aiheutuneita menetyksiä tai vahinkoja riippumatta siitä, miten ne ovat syntyneet. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Kilpailuun osallistumisesta aiheutuvat kustannukset

Kilpailijat vastaavat itse kilpailussa valmistettavan työn kustannuksista muutoin kuin järjestäjän päättämien palkintojen osalta. Kilpailijoille ei makseta matkoista tai mahdollisista majoituksista aiheutuvista kustannuksista.

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet

Kilpailijoilla on tekijänoikeus sekä käyttöoikeus omiin teoksiinsa. Hyväksymällä nämä ehdot, kilpailija antaa kilpailun järjestäjälle oikeuden esittää teoksia ja niistä otettuja kuvia ja videoita julkisesti kilpailun aikana sekä sen jälkeen:

 1. digitaalisesti verkkoympäristössä
 2. painetussa materiaalissa
 3. näyttelyssä kulttuuritalo Villa Artussa

Järjestäjä ei maksa korvausta kuvien, videoiden eikä alkuperäisten töiden esittämisestä.
Hyväksymällä nämä ehdot kilpailija antaa suostumuksen mainita kilpailutöiden ja niitä esittävien kuvien ja videoiden yhteydessä tekijän nimen.

Kilpailun sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä missä tahansa vaiheessa.

 

Lisätietoja kilpailusta

www.värkkäilyfestari.fi/värkkäilykisa

 

Click here and read The Terms of the Compotition in English!