Saapuminen ja pysäköinti

Miten Värkkäilyfestareille oikein pääsee?

Saapuminen ja pysäköinti

Värkkäilyfestari järjestetään Hyvinkään Villatehtaalla (O-rappu, Kankurinkatu 4-6). Villatehdas sijaitsee aivan Hyvinkään keskustassa, vain muutaman sadan metrin päässä kauppakeskus Willasta. Rautatieasemalta pääsee paikalle kävellen 10 minuutissa.

Villa Arttuun on helppo saapua kävellen tai pyörällä. Pyörille on reilusti tilaa pihalla ja lyhyen kävelymatkan päässä ovat kaikki keskustan palvelut. Mikäli saavut hieman kauempaa, Hyvinkään paikallisliikenteen linjoilla 4 ja 5 pääsee rautatieasemalta aivan Villatehtaan viereen. Huomaathan varata käteistä bussilippua varten (alle 11-vuotaat 1,50 €, muut 2,80 €) tai ladata Paikkuri-mobiilisovelluksen.

Helsingin ja Riihimäen suunnilta R-juna pysähtyy puolen tunnin välein ja busseja pysähtyy linja-autoasemalla. Rautatieasema ja linja-autoasema ovat noin kilometrin päässä Villa Artusta.

Mikäli saavut festareille autolla, on järkevintä parkkeerata kauppakeskus Willan parkkihalliin. Siellä on 4 tunnin kiekolliset paikat ja hyvin tilaa. Villatehtaan alueella lähin parkkitila on perjantaisin luvanvaraista, mutta lauantaina parkkitilaa löytyy paremmin. Voit tutustua tästä linkistä Villatehtaan parkkialueisiin sivuilta.

Villa Artun sisäänkäynti on Villatehtaan sisäpihan perällä, lastauslaiturin O-rapusta.

Käyntiosoite:

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu
Hyvinkään Villatehdas, O-rappu
Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää