Yhteistyökumppani

Hyria: KIKE - kierrätyskeskus Hyvinkää

KIKE toimii tapahtuman hyväksi keräämällä työpaja-materiaaleja, sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla festarin lounge-henkiset oleskelutilat.

Toiminta ja tavoite

KIKE ei pyri tuottamaan taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennusalustojen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.  KIKE -konseptiin kuuluvat Hyvinkäällä sijaitseva kierrätyskeskus sekä Lopella ja Hausjärvellä sijaitsevat kierrätysmyymälät.

KIKE ottaa lahjoituksena vastaan ehjää ja käyttökelpoista tavaraa. Myymälöissä voit tehdä löytöjä mm. tekstiileistä, kirjoista, astioista, lastentarvikkeista, sisustustuotteista ja huonekaluista. Lisäksi KIKE on hyvä paikka hankkia erilaisia materiaaleja kädentaitotöihin.

 

Tapahtumat

Kierrätystapahtumilla kannustamme ympäristöä säästäviin kulutustottumuksiin. Suosituimpia tapahtumiamme ovat kerran kuussa järjestettävät huutokaupat Lopella ja Hyvinkäällä, Hyvinkäällä toukokuussa järjestetty Kierrätä Riihimäenkadulla –tapahtuma sekä Lopen tapahtumat kesän markkinapäivinä. Lisäksi KIKE osallistuu aktiivisesti Valtakunnalliseen siivouspäivään ja järjestää vuosittain Hyvinkäällä Kierrätys- ja lajittelumessut.

 

Tutustu Kiken kotisivuihin
Tykkää Kikestä Facebookissa
Seuraa Kikeä Instagramissa

kierrätyskeskus logo